Ondernemersvent ‘Join Cruquius!’

De opbouw van het ondernemersevent is ondertussen van start gegaan! Met veel plezier bouwt team Productie van Plint hard aan de experience die ervoor zal zorgen dat het Cruquiuseiland niet meer uit het hoofd van de bezoeker zal verdwijnen.

Over precies een week zal het event plaatsvinden waarin creatieve ondernemers voorgesteld worden aan het toekomstige Cruquiuseiland. Het event, dat bestaat uit verschillende onderdelen, staat in het teken van het Cruquiuseiland en alle kansen voor toekomstige ondernemers. Ben je benieuwd naar wat het toekomstige Cruquiuseiland voor jou te bieden heeft? Je kunt je nog aanmelden voor het event op 15 juni; http://www.plint.org/evenement/.

Op het event is er ook een mogelijkheid om in gesprek te gaan met de vastgoedontwikkelaar van het gebied. Wanneer je vragen hebt over specifieke zaken, is dit dus het perfecte moment om deze vragen te stellen!

Ook zal er op het event een tentoonstelling te zien zijn om de mogelijkheden van het Cruquiuseiland nog duidelijker aan de bezoeker te vertellen. Het team van deze tentoonstelling is as we speak druk bezig met het bouwen van de installaties voor in de tentoonstelling.

 

 

Openluchttentoonstelling Cruquius Eigen: Identiteit Ontrafeld

De openluchttentoonstelling zal op 14 juni worden geopend en is voor iedereen toegankelijk!

Plint heeft de crowdfunding campagne op Voordekunst onlangs afgesloten met een succesvolle 104%. Met het opgehaalde bedrag kunnen twee locaties in de tentoonstelling met succes worden gerealiseerd. Nogmaals hartelijk dank aan alle donateurs die hebben geholpen dit mogelijk te maken!

Op dit moment is het team van de openluchttentoonstelling druk bezig met het puntjes op de i zetten van de verschillende locaties over het gehele Cruquiuseiland. Ook voor de opening worden de laatste dingen geregeld. Het zal een feestelijke opening worden met verschillende sprekers die tijdens het werkproces veel voor Plint hebben betekend!

Zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent via deze link.