Met dikke winterjassen aan liepen wij, de studenten van Plint, in januari voor het eerst door het Cruquiusgebied. Nu vijf maanden verder, veel ervaring rijker en met een buitentemperatuur van 30 C˚ warmer is ons project ten einde gekomen. Afgelopen week werd de buitententoonstelling Cruquius Eigen geopend en vond het ondernemers-evenement Join Cruquius! plaats. We hebben er ontzettend hard voor moeten werken, maar elk uur wat we in dit project hebben gestopt bleek het dubbel en dwars waard.

Het is ontzettend gaaf om als student zoiets groots te mogen realiseren. Wij zijn dan ook erg blij met alle enthousiaste reacties die wij hebben mogen ontvangen op de opening van de buitententoonstelling en op het evenement. Plint bedankt de opdrachtgevers Amvest en MOOI Lost Op voor hun enthousiasme en vertrouwen en de docenten voor hun grenzeloze steun en inzet! Daarnaast willen wij de nieuwe lichting minor studenten veel succes wensen 😉